ADANA / SEYHAN - Gülbahçesi Ortaokulu

Nis

Din kültürü öğretmenimiz Bilal Demir’in düzenlediği PEYGAMBERİMİZ adlı etkinlik Şube Müdürleri Özgür Çelik ve Musa Yıldızhan’ın katılımıyla gerçekleşmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimiz, liseleri tanımak ve okul tercihlerinde kolaylık sağlamak amacı ile 12.03.2024 tarihinde Uzay Koleji’ni ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz Uzay Koleji'nin başarıları, yaptıkları çalışmalar, okulun sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.

Nis

Özel eğitim sınıfımız 2 Nisan Otizm Farkındalık Gününde boyama etkinliği yaptı

Mrt

Deprem gerçeği ile yüzleşen ülkemizde her yıl 1-7 Mart arası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla "Deprem Haftası" olarak anılmaktadır. Bugün tüm ülke genelinde 09.59 da çalan siren sesi ile deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat sırasında olumsuz bir durum ile karşılaşılmadı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Deyim ve Atasözlerinden oluşan görseller okulumuzda sergilendi. Başta Türkçe Öğretmenleri Cennet YATGAK, Eda BERKE hocalarımıza ve emekleri geçen tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okul futsal takımımız son 16 turunda Efendi Halil Ortaokulu’nu 9-1 yenerek çeyrek finale yükselmiştir. Tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzda Gülbahçesi Göçmen Sağlığı Merkezi Çalışanları tarafından Akran Zorbalığı, İstismar ve Çocuk Hakları Eğitimi düzenlendi.

Şbt

Okul sporları Muay thai  sonuçları Ali Sun 3.

Ahmet Yaşar Bozan 3.

Rojin Bozan 3.

Mehmet Selim Hasanoğlu 1.

Muhammet Mustafa Bozan 1. olmuştur. Mehmet Selim Hasanoğlu ve Muhammet Mustafa Bozan Türkiye Şampiyonasına Sinop’a gidecekler. Öğrencilerimizi ve ilgilenen beden eğitimi öğretmeni Hatice ÇEKİN’i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Kariyer günleri çerçevesinde okulumuzdan mezun olmuş başarılı öğrencilerimiz okulumuzun öğrencileriyle deneyim ve çalışmalarını paylaştı.

Ock

Adana'da düzenlenen 16. Kitap Fuarı Etkinliğinde görevli, okulumuz İngizce öğretmeni Zeynep Bav'ın söyleşinine katıldık.

Öğrencilerimizle birlikte kitap fuarını gezdik.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Güz Dönemi eylem planı çerçevesinde öğrencilerimizin hazırladığı çalışmalar okulumuzda sergilendi.

Projede emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Cennet Yatgak öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

LGS ye hazırlanan öğrencilere sinema etkinliği düzenlendi.