ADANA / SEYHAN - Gülbahçesi Ortaokulu

Ara

Şehrimizi tanıyorum projesi kapsamında 8. sınıf öğrencileriyle Adana arkeoloji müzesi gezisi yapıldı.

Ara

2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem 2. Sınavlar okul genelinde ortak yapılacak ve tarihleri aşağıda belirtilmiştir.

Ara

Okulumuz Bilişim ve İnternet Kulübü öğretmen dolaplarına isimlik yaptılar.

Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Mehmet Soner ODUNCU, Türk ve yabancı ortakların katılım sağladığı Our Healthy Special Kitchen With SEN isimli projede yer alarak çalışmalara başlamıştır.

Ekm

2023 Avrupa Kod Haftası etkinlikleri kapsamında eTwinning kulübü öğretmen ve öğrencilerimiz okulumuzu temsilen etkinlikler planlayarak uyguladılar. Tamamlanan etkinliklerinin ardından Codeweek Sertifikası ile ödüllendirildiler. Her yıl düzenlenen kodlama haftasında bu yıl da eğlenerek öğrendiler.

Ekm

Öğrencilerimizi Çocuk Trafik Eğitim Parkına götürdük.

Ekm

Bilişim ve İnternet kulübü öğretmenleri öğrencileri bilgilendirmek amacıyla pano çalışmaları hazırladılar.

Ekm

KOD HAFTASI (Codeweek) erken yaşlardan itibaren çocukların kodlama becerilerini desteklemek için Avrupa çapında yapılan bir harekettir. Gülbahçesi Ortaokulu eTwinning Kulübü danışman öğretmeni Zeynep BAV öncülüğünde yürütülmesi planlanan WHY DON'T WE CODE? ( NEDEN KODLAMIYORUZ?) başlıklı etkinliğimiz onaylanmıştır. Bu güzel etkinlikte yer almak harika olacak! Etwinning kulübü öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz!

Nis

Okul Futbol takımımız dün Şehit Mehmet Oflaz YİBO ile 2. maçına çıktı. Güçlü rakiplerini net bir skorla 4-1mağlup etmeyi başardılar ve grup lideri olarak 2. tur vizesini aldılar. Biz de maç sonu öğrencilerimizi ödüllendirdik. Galibiyetten ötürü takım hocası Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sefa KAYACAN ve öğrencilerini tebrik ederiz. 2. tur kuraları 9 mayısta çekilecek ve yeni rakibimiz belli olacak. Takımımıza başarılar diliyoruz.

Nis

Okul futbol takımımız salon futbol turnuvasında Özel Altıneller Okulu futbol takımını açık bir farkla 8-1 mağlup etti ve öğrencilerimiz turnuvanın en iddialı takımı olduğunu ispatladılar. Futsal takımımızı turnuvaya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sefa KAYACAN'ı ve öğrencilerini bu galibiyetten ötürü tebrik ederiz, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Emek verilen bu güzel çalışmada imzası olan İngilizce Öğretmenimiz Zeynep BAV, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Yavuz YAĞCI ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Mikail GÜNEY'e teşekkür ederiz.